Invitation opstartsworkshop

Forsvarshistorien

Vi inviterer særligt interesserede til at deltage i opstartsworkshoppen på fremtidens digitale platform, som efter planen skal indeholde den samlede forsvarshistorie fra 1948 og frem til i dag.

Opstartsworkshoppen finder sted på Ryes Kaserne mandag d. 13. december i tidsrummet kl. 10.00 – 15.00.

Kravet for at deltage er;

  • At du først og fremmest har viden om og kendskab til forsvarets historie
  • At du ønsker at bidrage konstruktivt med din viden, så vi sammen kan skabe en fælles digital platform

Formålet med dagen er at skabe fundamentet for opbygningen af den fremtidige database med forsvarets historie. Det betyder grundlæggende, at vi den 13. ønsker at få et nogenlunde overblik over, hvordan vi bedst muligt skaber en brugbar digital ramme, hvor alle, som har lyst og tid kan bidrage med historisk viden.

Vi kommer derfor til at drøfte, diskutere og beslutte, hvordan forsvarshistorien bør blive kategoriseret.

Tilmelding

Hvis du ønsker at deltage, skal du tilmelde dig til Ann-Christina Salquist på acs@fremfor.dk senest d. 10. december. Der er plads til maks. 12 deltagere, så pladserne går efter først-til-mølle princippet.

Vi byder på en god frokost og en lille erkendtlighed som tak for din hjælp. Derudover vil du blive inviteret med i det videre arbejde, når først tingene ruller.

Dagen sker i samarbejde med virksomheden InnoPixel, som har stor erfaring med at drive større og komplekse it- og digitaliseringsprojekter.

Del:

Andre indlæg

Kontakt os

STØT
PROJEKT FREMFOR

MOBILEPAY
111183

MODTAG NYT FRA FREMFOR

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster