Bliv medejer – og vær med til at sikre forsvarets historie for fremtiden?

Fremfor er startet af en række privatpersoner, som både mener og tror på, at det er vigtigt, at forsvarets historie bliver indsamlet, digitaliseret og videreformidlet. Udover privatpersoner inviteres foreninger, virksomheder og samlinger med ind som medejere.

Fremfor er i dag ejet af en række frivillige foreninger og privatpersoner. Du kan også være med.

Så vil du være med til at eje et lille stykke forsvarshistorie, kan du sende en mail til acs@fremfor.dk og vise din interesse om at blive aktionær.

Der vil hvert halve år vil blive truffet beslutning om deltagelse, første gang inden udgangen af februar 2024.

Det må da være det offentliges opgave

Det spørgsmål møder vi en gang imellem, men udfordringen er, at forsvaret med forsvarsforliget i 2009 mistede sin formidlingsforpligtelse – og der var ingen til at gribe opgaven med at oplyse skoler, danskere, uddannelsesinstitutioner m.m. om forsvaret opgave og dets betydning for samfundet gennem de sidste mange år.

Formidlingen om forsvarets historie blev overlagt til andre, primært frivillige og primært pensionerede forsvarsfolk med hjertet på rette sted. 

Forsvarets historie er vigtig, ikke kun for de, som er ansat i Forsvaret, men også den brede danske befolkning. Forsvaret og civilsamfundet er indbyrdes forbundet, men forståelsen for forsvarets opgave og virke gennem tiden er desværre næsten ikke eksisterende. 

Det ønsker Fremfor at gøre op med. Det sker ved at skabe en sammenhængende og levende beskrivelse af Danmarks forsvarshistorie i tæt samarbejde med alle relevantet aktører, da vi mener, det er vigtigt, at historien om forsvaret, dets opgaver og dets betydning for Danmark som samfund fortælles på en sammenhængende, aktuel og levende måde.

Del:

Andre indlæg

Kontakt os

STØT
PROJEKT FREMFOR

MOBILEPAY
111183

MODTAG NYT FRA FREMFOR

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster