Støt FREMFOR

DANMARK HAR ET FORSVAR, MEN VED DU, DIN FAMILIE OG DINE VENNER HVORFOR?

For rigtig mange danskere er Forsvaret i Danmark temmelig langt væk i deres hverdag. Det vil FREMFOR gøre noget ved. 

 

Derfor ønsker vi din støtte.

 

Undersøgelser viser, at de fleste danskere, især yngre, ikke ved nok om, hvorfor vi har et forsvar i Danmark, herunder hvilke opgaver det løser – og hvorfor?

 

Forsvarets historie bliver i dag primært formidlet i et begrænset omfang af en dedikeret gruppe frivillige. Derudover er der meget lidt onlinemateriale og faktisk ingen formidling af forsvarets historie i den danske folkeskole.

 

Det ønsker vi at ændre på ved at skabe ”Fremtidens formidling af Forsvarets historie” deraf navnet FREMFOR. Det vil ske i samarbejde med de allerede eksisterende initiativer, hvor FREMFOR vil gå ind og understøtte deres behov for digitalisering, markedsføring og formidling.

 

Fællesskab og samarbejde er nøgleordene for FREMFOR. FREMFOR kommer til at bygge videre på det tætte fællesskab, som mange kender fra Forsvaret og vil yderligere styrke samarbejdet med de mange frivillige, der er i dag. Men for at kunne løfte opgaven på tværs af alle aktører og understøtte digitaliseringsarbejdet, har vi i starten behov for din støtte.

Alle støttebeløb, uanset størrelse, er velkomne

 

Kontoen administreres af den folkeoplysende Forening Folk & Sikkerhed, hvor FREMFOR projektet er forankret.

 

 

Du kan vælge mellem at lave en bankoverførsel eller sende penge via mobilepay (Indsamlingen er godkendt af indsamlingsnævnet).

  • Reg. nr. 9570 Konto nr. 1253 2008
  • Mobilepay: 111183 (FREMFOR)

Mærk evt. din indbetaling med din mail, hvis du ønsker at blive kontaktet.

FREMFOR har de seneste to år kortlagt den eksisterende formidling af forsvarets historie. Kortlægningen har været støttet af private midler og mange frivillige timer til en værdi af kr. 1.0 mio.

 

 

Projektarbejdet har indtil nu omfattet en kortlægning omkring Forsvarets formidling i Danmark og sammenlignet med Norge og Sverige. Herudover har vi adspurgt de eksisterende aktører på området i Danmark.  

 

 

Dette har givet inspiration til hvordan fremtidens formidling kan se ud. Vi er allerede godt i gang med forberedelserne, herunder løfte finansiering og skabe et netværk af såvel professionelle som frivillige.

 

 

Vil du vide mere, kan du frit hente de offentliggjorte rapporter fra kortlægningen på www.fremfor.dk.

Dine fordele ved at give økonomisk støtte

  • Medvirker til at skabe fremtidens formidling af forsvarets historie
  • Bidrager til at øge forsvarsforståelsen
  • Ved donationer over kr. 499 tilbydes du et års gratis medlemskab af Folk og Sikkerhed
  • Alle støttebeløb over 2.500 kr. bliver tilbudt medlemskab af FREMFORs forsvarshistoriske netværk, hvor der årligt bliver arrangeret en række særarrangementer rundt omkring i Danmark
  • Ved støtte over 50.000 kr. vil man få sit navn/logo placeret på hjemmesiden.
Har du spørgsmål til projektet, er du velkommen til at kontakte projektchef, Ann-Christina Salquist på 23297604 eller mail acs@fremfor.dk

            

Med venlig hilsen

Ann-Christina H. Salquist  

Cand. Soc. PKL & Kaptajn af Reserven

Daglig leder af FREMFOR

 

Peter Michael Andersen

Advokat & Oberstløjtnant af Reserven
Formand for Folk & Sikkerhed 

Jens Christian Lorenzen

Direktør

Formand for Styregruppen

Del:

Andre indlæg

Kontakt os

STØT
PROJEKT FREMFOR

MOBILEPAY
111183

MODTAG NYT FRA FREMFOR

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster